جشنواره گردشگری خوراک ایران با مجموعهای از رویدادهای ملی و استانی، از پنجم تا هفتم آذرماه در مجموعه عباسآباد و هتل باباطاهر همدان برگزار میشود.
به گزارش چمدان خبر، محسن معصومعلیزاده، با اعلام برگزاری جشنواره گردشگری خوراک ایران اظهار کرد: این رویداد ملی طی روزهای ۵ تا ۷ آذرماه میزبان مجموعهای گسترده از برنامههای مرتبط با گردشگری خوراک در همدان خواهد بود.
او با اشاره به اینکه این جشنواره شامل بخشهای متنوعی در سطح ملی و استانی است، توضیح داد: دومین مسابقات ملی آشپزی کودک و خانواده، دومین مسابقات ملی عطر و طعم در گذر فرهنگ، نخستین جشنواره استانی موسیقی خوراک و همچنین نمایشگاه جانبی حوزه گردشگری خوراک به همراه حضور سیاهچادرهای عشایر و اقوام از جمله برنامههای اصلی این رویداد به شمار میروند.
معصومعلیزاده، رستوران شیشهای مجموعه عباسآباد را محل اصلی برگزاری جشنواره معرفی کرد و گفت: این فعالیت سیاهچادرهای اقوام اختصاص دارد.
وی درباره برنامه روز ششم آذر نیز عنوان کرد: مسابقات ملی آشپزی کودک و خانواده در این روز برگزار میشود و داوری و انتخاب سه برگزیده نیز در همین بخش انجام خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی استان ادامه داد: نشست تخصصی «گردشگری خوراک در توسعه گردشگری و برندسازی خوراک استان» نیز در همین روز و با حضور اساتید ملی کنسرسیوم گردشگری خوراک ایران برگزار میشود. به گفته وی، مسابقات ملی عطر و طعم در گذر فرهنگ نیز در روز هفتم آذر برنامهریزی شده است و طی آن سه برگزیده نهایی معرفی خواهند شد.
معصومعلیزاده تأکید کرد: محورهای نشست علمی این رویداد بر نقش خوراک در توسعه گردشگری و اقتصاد مناطق، تاریخچه خوراک همدان در گذر فرهنگ و فرآیند برندسازی خوراکهای همدانی با هدف تبدیل آنها به جاذبه گردشگری و افزایش ماندگاری گردشگر تمرکز خواهد داشت.
او در پایان از مشارکت مجموعه گستردهای از نهادها و فعالان گردشگری در این جشنواره خبر داد و گفت: کنسرسیوم گردشگری خوراک ایران، کنسرسیوم گردشگری کودک ایران، رستوران شیشهای ژال، شهرداری همدان، ادارهکل میراثفرهنگی استان، شرکت سیاحتی علیصدر، هتل باباطاهر و شرکت آوای موفق پارسه از جمله همراهان و اجرایکنندگان این رویداد ملی هستند.

